HSV Huizen

Hotel de Wereld

Het oudste verenigingshuis van de Haagsche Studenten Vereeniging is Hotel De Wereld. Hotel De Wereld, beter bekend als HdW, wordt al bijna 30 jaar bewoond door verschillende Leeden uit verschillende disputen. Op dit moment wonen er 2 meiden en 4 jongens op HdW.

Ze zijn het meest te vinden in de gemeenschappelijke keuken waar er biertjes worden gedronken, er bord- en drank spellen worden gespeeld en er ook nog wordt gekookt.

Met 6 Leeden in 1 huis is het nooit saai en kan er het een en ander gebeuren. Zo was er eens een overstroming op HdW door de jacuzzi. En ja, HdW heeft in hun pracht huis een jacuzzi.

De Brinck

Het mannenhuis van de Haagsche Studenten Vereeniging is de Brinck. De Brinck is al 9 jaar in handen van verschillende Leeden van de HSV. Ondanks dat er elk jaar wel weer een nieuwe huisjongste is en er weer andere bewoners vertrekken uit de Brinck, blijft 1 ding hetzelfde: vrienden zijn altijd welkom en kunnen zo binnenlopen. Vaak eindigt dit dan ook in een gezellige spontane avond!

De Brinck staat voornamelijk bekend om hun eigen gebouwde bar waar veel aan wordt geborreld. Daarnaast hebben ze op de Brinck ook een balkon waar op zomerse avonden veel wordt gebarbecued.